BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAROČILA NAD 40 EUR

0

Vaš voziček je prazen

O NAS

Naravno kozmetiko LEPA Cosmetics z BIO sestavinami je ustanovila Sanja Grohar Kovič.

Med nosečnostjo je Sanja pričela z uporabo naravne kozmetike in takrat se ji je prvič porodila želja ter cilj ustanoviti naravno in slovensko kozmetiko.

OD IDEJE DO REALIZACIJE

Sanja Grohar Kovič:

" Kot spletna blogerka oziroma vplivnica sem probala veliko izdelkov za nego las zadnja leta pred nosečnostjo pa sem uporabljala odličen angleški šampon in tukaj se je porodila želja, da ustvarim domač slovenski vendar naravni šampon, ki tudi blagodejno vpliva na rast las, saj sem kot bodoča mamica želela, da začnem z uporabo naravnih kozmetike ter tako dam svojemu telesu le najbojše. 

Ko sem začela z uporabo naravne kozmetike sem najprej ugotovila, da je občutek umivanja las z naravnim šamponom drugačen oziroma šamponi se niso lepo penili nekako nisem imela takšnega občutka polnosti kot pri umivanju s kemičnim šamponom.

Zato sem s pomočjo Katarine Kovačič, dipl. biotehnologinje našla pravo formulo ter pravi naravni penilec, ki se res lepo peni ter ustvari tisti občutek, ki sem ga pogrešala pri naravni negi las.

Želela sem ustvariti izredno negovalni slovenski šampon iz naravnih BIO sestavin, ki ga bomo vsi radi uporabljali saj bo naše lasišče zdravo, lasje pa sijoči.

Prav tako, smo dosegli, da šampon blagodejno deluje na rast las in preprečuje nastanek prhljaja. 

Da bo nega las popolna pa smo razvili še naravni balzam in masko z bio sestavinami za globinsko obnovo las. 

Želim si, da bodo naši izdelki postal del vaše nege za lase saj vem da boste z uporabo le teh dosegli, da bo vaše lasišče zdravo, lasje pa sijoči. "

PRIJAVA NA NOVICE